Vragen en ondersteuning: 0475 – 342 903

Verzending

Zo, je hebt je bestelling geplaatst en kunt natuurlijk niet wachten tot je de producten kunt gebruiken. Maar wanneer ontvang je de bestelling? En hoe weet ik dat de pakketbezorger ook daadwerkelijk mijn DCM bestelling brengt?

Wanneer ontvang ik mijn DCM bestelling?

Als je een bestelling plaatst, wil je hem natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. Daarom garanderen wij dat je bestelling, mits voor 13:00 uur besteld en betaald, nog dezelfde dag zal worden verstuurd. Dat betekent in 99,8% van de gevallen dat je bestelling de volgende dag bezorgd zal worden.

Helaas hebben wij niet alles in de hand. Als de pakketbezorger bijvoorbeeld pech onderweg krijgt, kan het gebeuren dat je bestelling pas later geleverd wordt. Met de gegevens uit de email met trackinggegevens, kun je altijd volgen wanneer je pakket bezorgd zal worden.

Welk bedrijf bezorgd mijn DCM bestelling?

Als je bestelling binnen Nederland wordt bezorgd, zal PostNL je pakket komen brengen. Wordt je bestelling buiten Nederland bezorgd, dan zal dit door een bezorger van DPD worden geleverd.

Het kan voorkomen dat PostNL of DPD een derde partij je pakket laat bezorgen. Vertrouw je het niet helemaal, vraag dan aan de bezorger om legitimatie en controleer de afzender van het pakket aan de hand van het verzendlabel.

Mijn DCM pakket ziet er beschadigd uit, wat nu?

Ai, dat is niet zoals het hoort. Heeft de pakketdoos alleen een lichte deuk of beschadiging, dan zal gelukkig de inhoud niet beschadigd zijn. Onze pakketdozen zijn van dubbele dikte en kunnen tegen een stootje. Je kunt het pakket gewoon aannemen en de inhoud controleren. Is de inhoud alsnog beschadigd, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Is je pakket zwaar beschadigd, wat gelukkig nog nooit voor gekomen is, neem dan direct contact met ons op. We zullen je dan vragen om enkele foto’s van het pakket te maken, waarna je het pakket mag weigeren. We zullen dan natuurlijk je bestelling opnieuw versturen zonder aanvullende kosten.

Mijn pakket is nog niet geleverd!

Is je pakket 2 dagen na je betaling nog niet bezorgd? Dan kan er iets fout zijn gegaan. Via de email met trackinggegevens kun je zien of je pakket misschien niet bezorgd kon worden, omdat er niemand thuis was. Blijkt uit de trackinggegevens dat je pakket nog niet in uitlevering is geweest, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen dan direct schakelen met de bezorgers om je pakket  alsnog netjes bij je af te leveren.

Alle rechten voorbehouden - DCM Benelux. Website: eyetractive