Vragen en ondersteuning: 0475 – 342 903

Facturen

Om je boekhouding netjes op orde te houden, zorgen wij voor overzichtelijke facturen. Deze bevatten alle productinformatie en voldoen aan de wettelijke eisen die de Belastingdienst stelt aan je boekhouding.

Hoe ontvang ik mijn DCM factuur?

Op het moment dat je bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je van ons nog twee emailtjes: één met de trackinggegevens en één met daarin de factuur als PDF document. De Belastingdienst accepteert ook digitale facturen, dus je hoeft ze niet uit te printen en dat is weer goed voor het milieu.

Kan ik een kopie factuur ontvangen?

Natuurlijk kan dat! Als je een kopie factuur wilt ontvangen, kun je deze aanvragen door een email te sturen aan info@diapason-online.com of even te bellen met de klantenservice op telefoonnummer 0475 – 350 450.

Waarom staat de BTW apart vermeld op de DCM facturen?

Als je de DCM producten gebruikt voor de uitvoering van je vak, kun je de BTW terug vragen van de Belastingdienst. DE BTW wordt dan ook apart vermeld op je factuur, zodat je deze direct in je boekhouding kunt verwerken. De BTW is helaas wel onderdeel van het factuurbedrag, dus deze dien je wel te betalen.

Ik ben niet gevestigd in Nederland, moet ik dan wel BTW betalen voor DCM?

Ja en nee. We kunnen helaas de belastingen niet makkelijker maken, maar hopelijk wel uitleggen. Als je gevestigd bent buiten Nederland, maar wel in Europa, kun je bij je nationale Belastingdienst een BTW nummer aanvragen. Als je dit nummer aan ons doorgeeft, krijg je van ons facturen met daarop de melding “BTW verlegd”. De BTW wordt dan niet aan jou berekend, maar wordt rechtstreeks aan je Belastingdienst door gegeven.

Alle rechten voorbehouden - DCM Benelux. Website: eyetractive