Vragen en ondersteuning: 0475 – 342 903

Retouren en service

Ben je niet helemaal tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is vervelend en daar gaan we iets aan doen.

Wat DCM Benelux belooft:

  • 8 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.
  • Product ruilen? Na ontvangst, verzenden we dezelfde dag je nieuwe product.
  • Geld terug? Binnen 4 dagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt.
  • Is je product kapot na 30 dagen? Dan heb je minimaal 2 jaar garantie op je product.

Kan ik mijn DCM producten retourneren?

Ja hoor, je hebt altijd recht om binnen 8 dagen na ontvangst van je bestelling producten retour te sturen. Let er wel op dat dit alleen kan met producten die nog in de ongeopende, onbeschadigde verpakking zitten.

Hoe werkt het retourproces bij DCM?

Als je één of meer producten wilt retourneren, kun je gebruik maken van het retourformulier. Dit formulier wordt altijd meegestuurd met de orderbevestiging direct na het plaatsen van je bestelling.

Vul het retourformulier compleet in en stuur dit per email aan onze klantenservice. We sturen je dan zo snel mogelijk de retourinstructies toe. Aan de hand van de retourinstructies kun je je pakket afgeven bij een pakketstation.

Mag ik een DCM product ook omruilen?

Als je een verkeerd product hebt besteld, mag je deze altijd omruilen. De snelste manier hiervoor is het juiste product te bestellen in onze webshop, en het verkeerde product middels het retourproces terug sturen. Zo heb je meestal de volgende dag al het juiste product in huis.

Wat is de status van mijn retour?

Heb je het retourformulier aan ons teruggestuurd? En heb je na 24 uur nog niets van ons gehoord? Dan is er waarschijnlijk iets fout gegaan. Misschien is de email niet juist verstuurd of juist in ons spamfilter terecht gekomen. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op, zodat we kunnen kijken waar het fout is gegaan.

Wanneer kan ik de terugbetaling verwachten?

Als je retourzending bij ons binnen komt, wordt het dezelfde dag nog gecontroleerd. Klopt alles, dan zetten we je terugbetaling klaar en ontvang je van ons per email een creditfactuur.  Je kunt daarna de terugbetaling binnen 4 dagen terug verwachten, op de bankrekening waarvan deze betaald is.

Uitzonderingen

De producten van DCM vallen in de categorie met cosmetische producten. Dat betekent dat wij geen aangebroken verpakkingen retour kunnen aannemen.

Wat doe ik met beschadigde DCM producten?

Zijn er producten geleverd die tijdens het transport zijn beschadigd, dan vervangen we deze natuurlijk. Neem in dat geval even contact op met onze klantenservice, zodat we je direct kunnen helpen.

Alle rechten voorbehouden - DCM Benelux. Website: eyetractive