Vragen en ondersteuning: 0475 – 342 903

Als professional ben je nooit uitgeleerd!

Daarom biedt ons vaktechnisch team jou jaarlijks een divers aanbod van trainingen en workshops aan om je te inspireren en je skills te optimaliseren. Hieronder vind je een overzicht van de workshops die we dit jaar voor je gepland hebben:

Collection

Lisap Milano presenteert de nieuwste trendcollectie: Madrid! Wil je nieuwe inspiratie opdoen voor jouw kapsalon en aan de slag gaan met de nieuwste trends? Dan is deze look & learn een must! Ons vaktechnisch team informeert jou door middel van deze look & learn over de knip- en kleurtechnieken van de nieuwe trendcollectie. Na het volgen van deze cursus ben je weer op de hoogte van de nieuwste en goed toepasbare technieken.

When & Where
23 maart 2020 van 13.00 – 16.00 uur in Roermond

75.00 excl. BTW

Ja, ik doe mee!

Lisap World

Basiskennis van (nieuwe) producten is belangrijk om goede resultaten te boeken en goed advies te kunnen geven aan jouw klant. Bovendien kan deze basiskennis een bijdrage leveren voor jouw salonomzet! Theoretische uitleg over het complete productassortiment van Lisap Milano. Bovendien leer je hoe je een diagnose kunt maken, advies kunt geven en welk product geschikt is voor welk haartype.

When & Where
2 maart 2020 van 13.00 – 16.00 uur in Roermond

Gratis deelname

Ja, ik doe mee!

Lisap Xtreme Color

Ontdek de nieuwe professionele directe haarkleuring van Lisap Milano die perfect aansluit op de trends van dit voorjaar… Lisaplex Xtreme Color! Theoretische uitleg over en demonstratie van Lisaplex Xtreme Color door ons vaktechnisch team. Hoe maak je een perfecte diagnose en hoe gaat je te werk. Technische uitleg over ons innovatieve kleurproduct Lisaplex Xtreme Color en adviezen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

When & Where
16 maart 2020 van 13.00 – 16.00 uur in Roermond

Gratis deelname

Ja, ik doe mee!

Creative Bleach

Door middel van deze look & learn krijg je uitleg over onze verschillende ontkleurproducten van Lisap Milano en bijbehorende ontkleurtechnieken. Met speciale aandacht voor Light Scale Up to 9. Theoretische uitleg over en demonstratie van de ontkleurproducten van Lisap Milano door ons vaktechnisch team. Hoe maak je een perfecte diagnose en hoe gaat je te werk. Technische uitleg en adviezen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

When & Where
6 april 2020 van 13.00 – 16.00 uur in Roermond

50.00 excl. BTW

Ja, ik doe mee!

Hair Extensions

Hairextensions bieden een perfecte aanvulling op de behandelingen in je salon. Door middel van theorie en demonstratie geeft ons team uitleg over de verschillende soorten hair extensions en de daarbij behorende technieken. Keratin, Tape, Ring en Clip extensions komen allemaal aan bod! Je krijgt alle basisinformatie die je nodig hebt voor het stellen van een diagnose en krijgt technische uitleg en advies. Je dient jouw eigen werkmateriaal mee te nemen. Lunch wordt voor je verzorgd.

When & Where
11 mei 2020 van 13.00 – 16.00 uur in Roermond

€75.00 excl. BTW

Ja, ik doe mee!

Alle rechten voorbehouden - DCM Benelux. Website: eyetractive